Värdera bostad

Kostnadsfri värdering 

Går du i tankar om att sälja din bostad så boka gärna in ett möte med oss. Vi kommer då ut till dig helt förutsättningslöst och ger rådgivning inför försäljningen, berättar om vår mäklartjänst och du får en kostnadsfri värdering. 

Ditt bostadsvärde

Vill du följa värdeutvecklingen av din bostad? 

Boka vår kostnadsfria tjänst "Ditt bostadsvärde" så får du ett uppdaterat värde 1 till 4 gånger per år via e-post. 

Tjänsten bokas via dina medlems sidor. Det är helt kostnadsfritt att bli och att vara medlem. 
Tjänsten påbörjas på ett av två olika sätt:

  1. En mäklare kommer ut och gör en kostnadsfri värdering av din bostad. Denna ligger till grund för framtida utskick. Mäklaren kommer bara ut en gång. 
  2. Har du nyligen köpt en bostad eller fått en värdering av oss eller av någon annan mäklare så behöver inte en mäklare komma ut på nytt. Vi kan då använda värderingen du redan fått eller köpeskillingen som ingångsvärde. 

OBS! Gör du större renoveringar av fastigheten så behöver ingångsvärdet av värderingen justeras. Kontakta oss om du gör större renoverar och vill uppdatera ditt ingångsvärde. 

Bankvärdering

Behöver din bank en värdering av din bostad i samband med att du vill lägga om lånen, renovera och ta nya lån, när du vill förhandla din ränta eller när du vill byta bank?

Kostnaden för en bankvärdering är beroende på vart bostaden ligger och vad det är för typ av bostad/fastighet. Kontaka oss för prisuppgift.  

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär?

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig.

Vi erbjuder ett helt förutsättningslöst möte med rådgivning och  och en kostnadsfri värdering.

SKICKA